torstai 24. maaliskuuta 2011

Rasmu kolmosiin + muuta


Sunnuntaina kirkkonummella saatiin viimeinen puuttuva 0, jeejee :) Nyt joudutaan sitten kolmosluokkaan hirmu vaikeille radoille, ja se ei olekaan niin kivaa!

Ensimmäinen ja toinen rata oli hyllyjä. Varsinkin toinen rata oli meiltä erittäin huono. En ollut tarpeeksi napakalla asenteella, joten Rasmus sitten ilmensi sen hyppimällä mun päälle, hyppäsi keinulta kesken pois, eikä mennyt putkeen. Ihan kamalaa menoa siis Rasmukselta, jonka piti mun mukaan olla jo suhteellisen varma suorittaja, mutta heikoilla jäillä vielä näköjään ollaan. Se on niin herkkis vouhottaja, että välillä ei tiedä mitä sen kanssa oikein pitäis tehdä. Hyppärille lähdin varmalla asenteella, ja ennen rataa puutuin Rasmuksen vouhottamiseen kuin natsi, koska ärsytti niin paljon se edellinen rata. Rasmus kesti mun natsi asenteen, eikä mennyt lukkoon. Treeneissä olis varmasti ollut eri tilanne, kun siellä se ei todellakaan vouhota noin paljon. Nyt oli jotenkin poikkeuksellisen kuuma ja heikkohermoinen. Rata meni hyvin, ja mun mielestä oli tosi hyvät käännöksetkin. Rasmus eteni tosi hyvin, eikä jälkeäkään pomppimisesta mun päälle. Hyvä fiilis jäi siis kuitenkin :) Video on tulossa joskus, kun saan sen käsiini..

Tiista iltana oli haun ilmaisu treenit. Porukka vaikutti todella mukavalta, ja sainkin hyviä neuvoja ja opin muutenkin lisää ilmaisujen opettamisesta :) Moona teki neljä ukkoa ihan lyhyellä matkalla kentällä. Teknisesti tosi hyvin, eikä pudottanut rullia tms. Siirrettiin rullat nyt maahan maalimiehen vierelle ja käsi vähän näytti. Ennen on saanut kädestä rullan, mutta näinkin toimi hyvin. Asennetta olisi saanut olla vähän enemmän, mutta eiköhän sitä taas löydy kun matka kasvaa. Kyllä se nytkin ihan laukalla meni, mutta ei täysillä. Tokihan tää on aika uusi juttu Moonalle, ja hyvä että se ajatteli mitä on tekemässä. Eiköhän se tästä, ens viikolla on taas ilmaisu treenit.

Eilen oltiin pitkästä aikaa tokoilemassa kaarihalleilla Moonan kanssa. Ruudut hyviä, suraaminen vähän vaisua, pitää tehdä asennetta enemmän. Jäävejä sekoitteli vähän. Kaukojen maahan-istu vaihtoja tein kokonaisena ja ne oli ihan ihmeen täydelliset. Se vain kevyesti lennähti istumaan ja hallitusti tipahti maahan, ei vois enää paremmin mennä nämä. Maahan-seiso vaihdot eivät onnistuneet sitten ollenkaan, se meinas aina ottaa askeleen eteenpäin, vaikka on aina ennen onnistunut, höh.. Ehkä se unohtaa noi mokaamises seuraavaan treeniin mennessä. Paikkamakuu aika lyhyt, mutta todella hyvä. Se ei nuuskinut tai vaihtanut lonkalle, eikä pyöritellyt päätään. Selvästi alkaa muuttua paremmaksi, kun nartsapallo palkkana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti