lauantai 19. maaliskuuta 2011

Turussa mölleissä


Eilen ajeltiin Turkuun mölleilemään auto täynnä koiria. Mukana oli Moona, Rasmus, Goldie, Ilona ja Elli, sekä karttureina Emma ja Minka

Möllien rata oli aika helppo. Sai vaan kaahottaa menemään kohti putkia, mutta monelle koitui kohtaloksi PÖYTÄ! Me ollaan treenattu pöytää viimeksi ekalla halli vuorolla, eikä ketaakaan tehty maxi päytää. Aiai meitä, mutta ei sitä ikinä melkein ole missään kisoissa, paitsi nyt sitten tietenkin. Suunnitelma oli pysäyttää Moonan vauhti ennen pöytää, ja käskeä se maahan siellä ja varmistaa pysyminen vierestä. Verkka hypyillä Moona oli ihan kamala, se yritti varastaa ja ties mitä possuili. Lähdin radalle kuitenkin ihan hyvillä mielin ja keskittyneenä. Kaksi kieltoa saatiin. Eka niistä johtui ainakin mun huonosta sijoittumisesta ja liikkeesta, mutta viimeisen hypyn ohituksen syytä en tiedä. Moona ampui hienosti putkiin ja sain sen myös pöydälle pysähtymään. Kontaktit oli hienot, mutta en uskalla juosta vielä kovaa sen vierellä kisoissa. En halua, että se pääsee varastamaan kisoissa, vaan otan ne varman päälle ja hiljalleen vaikeutan. Viimeksi taisin ihan pysähtyä niiden kohdalla. Toinen rata oli sählä, ei ollut yhtään niin keskittynyt enää, ja se oli liian nopeasti siihen perään. Moona ei kerinnyt yhtään rauhoittua, ja se sitten epävarmana, mutta kuumana pudotteli rimoja ja minä ohjasin vähän hällä väliä tyylillä.. Tärkeintä kuitenkin, että kontaktit onnistuivat, kuten myös lähdössä pysyminen.

Rasmus sai mennä yhden startin kisaavissa, ja se menikin oikein nätisti. Yksi rima alas, ja sitten ohjasin A:n jälkeen väärälle hypylle. Olin kyllä tutustunut rataan oikein, mutta jotenkin silmissä oli A:n jälkeen viereinen väärä hyppy.. Pistetään väsymyksen piikkiin, kun kello oli jo yli 10 kuitenkin. Suoritus oli kuitenkin ehjä, ja hienosti haki itsenäisesti kepeille! Huomenna sitten kirkkonummelle, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti