maanantai 16. toukokuuta 2011

Moona mökkeilee


Moonalla oli erittäin hauskaa mökillä. Ulos sai mennä milloin huvitti, sillä osaahan Moona avata ovet, ihan kumpaankin suuntaan. Harmi ettei osaa sulkea niitä myös perässään.. Perjantaina ei ihme kyllä treenattu ollenkaan, ja Moona ilmaisikin ihmetyksensä kiikuttamalla repustani tonkinmansa metalli(!)kapulan mulle sohvalle, kehuin tietenkin tästä oma-aloitteisuudesta, ja seuraavaksi sain käteeni tavallisen noutokapulan. Kehut eivät riittäneet tällä kertaa Moonalle palkaksi, vaan seuraavaksi repusta löytyi lelu, jonka kanssa tuli sitten tökkimään. On se vaan niin velmu.

Pihalta löytyi Moonan unelmakeppi - mitä isompi, sen parempi!

Oliskohan tuolla Kaloja?                     


Eilen oltiin hakuilemassa. Vaikeutettiin moonan treeniä, ja haettiin ensin hajut kahdesta ukosta, jonka jälkeen pistiin etsimään. Tämä meni oikein kivasti, eikä ollut mitään ongelmia. Kolmas ukko tehtiin vaan yksittäisenä hajuhakuna, mun mielestä se sai hyvin hajun, vaikka aika pitkään jouduttuunkin kaartelemaan ihan lähellä ukkoa. Lähti epävarmasti ja jouduin lähettämään uudelleen, sitten meni kuitenkin. Outo juttu, mutta voi olla että oli väsynyt mökkireissusta, koska ei ole ollenkaan Moon tapaista lähteä epävarmasti, tai ylipäätänsä mitenkään muuten kuin täysillä.

Tokoilut on mennyt kivasti. 5 Päivää kokeeseen, menispä se aika nopeasti! Pieniä juttuja pitäis vielä treenata, paikkamakuussa se on nyt useamman kerran jättänyt nousematta ekalla käskyllä. Pitää siis palkata enemmän vasta istumisesta. Kontaktiharjoituksia vois vielä tehdä eri paikoissa, hmm.. Ja kerrata itse vielä ne säännöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti