lauantai 21. toukokuuta 2011

Se menikin paremmin kuin hyvin :)
Tuomari: Harri Laisi

Luoksepäästävyys: 9 Moona ei hypännytkään tuomarin päälle, vaan tyytyi vaan luikahtamaan ennenaikojaan rapsuteltavaksi.

Paikalla makaaminen: 10 Vaihtoi lonkalle ja muistikin ettei saa, ja kääntyi pian takaisin, sekä kerran nuuskaisi maata. Perus Moona.

Seuraaminen kytkettynä: 9.5 Asenne ja kontakti hyvät, käännökset tekee paremmin treeneissä, mutta ei nytkään huonosti. En ole varma mistä 0.5 lähti.

Seuraaminen taluttimetta: 9.5 Samanlainen

Liikkeestä maahanmeno: 9 Ei noussut ekalla maasta ylös, oli todennäköistä treenien perusteella, että saattaa käydä jossain sivulle nousussa näin.

Luoksetulo: 10 Kahteli vähän ympärilleen kun kävelin pois, varmaan tottunut ettei silloin tapahdu mitään.

Liikkeestä seisominen: 10 Oikein täpäkkä.

Estehyppy: 9.5 En keksi mistä lähti puolikas, pitäisköhän sen seisoa suoraan muhun päin, tai sitten se ennakoi seisomista.

Kokonaisvaikutus: 10 Tuomari kehui että ilo katsella innolla tekevää koiraa ja osaavaa paria yms.

Pisteet: 193 Alo 1

JEE!!! Sijoitus 1/11 ja KP :) Kyllä hymyilytti tänään!

Ennen ryhmäliikkeitä otin pientä seuraamista ja palkkasin maahanmenoja sivulta, ja näytin vielä "paikkamakuu palloa". Tuntui kyllä 2min pitkältä ajalta, mutta jännitys purkautui osaksi, kun paikkamakuu onnistui, ja luoksepäästävyydestä 9, vaikkei sitä treenattu juurikaan.

Ennen yksilösuoritusta otin pari seuraamis pätkää joista palkkasin lelulla, sitten pitikin jo juosta kehälle kun edellinen oli valmis. Jännitti hirmuisesti, mutta sain sen kanavoitua päättäväiseksi energiaksi onneksi. Moona toimi ihan kuin treeni kisanomaisissa, eli oikein hyvä vire päällä nauttien työstään. Moona yritti vielä jälkeenpäin vetää kehään, kun käveltiin siitä ohi. Moo ei pahemmin tuijotellut muita koiria, ja otti rennosti. Olispa agi kisoissakin samanlainen vuoroa odotellessa!

Nyt voi huokaista helpotuksesta, kun tietää ihan virallisesti, että koira toimii myös kisatilanteessa. Pysyn alkuperäisessä suunnitelmassa, ja seuraavat kokeet on AVO luokassa ajan x päästä tämän vuoden puolella. Liikkeet varmoiksi ja silleen. Alokas luokan liikkeet kyllästyttää jo. Onneksi odotin kokeisiin menoa kuitenkin näinkin pitkään, sillä vaikka Moona on osannutkin liikkeet jo vaikka kuinka kauan, niin vasta nyt tuntui hyvältä mennä kokeeseen ja oli luottamus koiraan kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti