tiistai 7. kesäkuuta 2011

Ihmetyttö, terve jo!Oltiin tänään fyssarilla, ja Moonasta ei löytynyt enää mitään vikaa! Rehvätäneen/telotun jalan piti vaatia monta viikkoa kuntoutusta, mutta ei sitten! Tällaista tapahtuu kuulemma todella harvoin, mutta hyvä näin. Toivotaan että nämä telomiset olis nyt tässä, vaikka Moo onkin aika rämäpää. Saan lopettaa kaikki kotihoidot jalkaan liittyen, eikä tarvitse enää vahdata silmä kovana miten se hyppää. Liikkeet oli puhtaat, eikä rinnassa ollut jumeja niinkuin viimeksi. Kaikki virheet johtui vain ja ainoastaan siitä jalasta, eikä nyt ollut mitään huomautettavaa. Ruokaa saan antaa sille enemmänkin, kun nyt on turhan laiheliini, ja lapojen kohdalle tarvitsee lisää lihasta. Aikaa meni alle tunti, ja seuraavan kerran mennään vasta syksyllä, jos ei mitään kummempaa satu. Mahtavaa! Kyllä mulla on käynyt tuuri, terve koira jolla huippu luonne :)

Kotiläksyjä: Ristikkäiset jalat epätasaisella alustalla x 5-->30, punnerrukset x 5-->15 ja kylkivenytyksiä joka toinen päivä.

Varattiin myös paikka hyppytekniikan peruskurssille, jospa siellä vaikka selviäis ihan oikeasti se rimanroiskinnan syy. Ja jos ei löydy syytä, niin ainakin oppii hyppytekniikka harjoituksia. Voin vaan jo valmiiksi sanoa, että tollaselle kurssille olis pitänyt tajuta mennä jo Moon ollessa pentu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti