tiistai 23. elokuuta 2011

Kisailua
Piirinmestis joukkuekisoista vekoralle tuloksesksi hyllyjä kaikista säkäluokista, mutta hauskaa oli :D

Ensin starttasin Moonalla, ja päästiin jopa aika pitkälle ennen hyllyttämistä. Moona oli tosi hyvä, mutta minä en osannut ohjata yhtään! Tai no oli siinä radassa kyllä muutamia hyviäkin kohtia, mutta liikaa arpomista ja venkslausta. Video tulee piakkoin.

Rasmukselle viitonen kun rima putosi, mutta pääosin hyvä rata. Yksi melkein hylly kun Rasmu bongasi ilmeisesti mun sälän takaa aan, mutta sain se pelastettua kuitenkin. Video toivottavasti selventää kunhan saan senkin. Rasmuksen kanssa oli kiva kisata pitkästä aikaa, ja mietin josko mentäis pian ihan virallisiin kisoihin taas.

Eilen oltiin Kivikossa mölleissä Moonan kanssa kera Emman ja Kanin. Meillä meni jopa pääosin tosi hyvin!

Möllien radalta kolme rimaa. Kaksi putos kun lähdin vedättämään Moonaa kiireellä, eikä se sitten keskittynyt hyppyihin. Kolmas rima putos kun olin auttamattomasti myöhässä yhdessä kohdassa, ja vaihdoin suunnitelmaa kesken Moonan hypyn. Sain kuitenkin sheivailtua ilman hyllytystä. Plussaa oli ehdottomasti onnistunut vekkaus ja japanilainen. Tältä radalta myös video kun saan sen.

Kisaavien rataa saatiin odottaa vaikka kuin kauan armottomassa ukosessa ja vesisateessa, mutta onneksi odotettiin kun rata meni niin kivasti kuitenkin. Heti tokalta hypyltä rima alas kun ohjasin twistin huonosti. Hyllytettiin myös kun päästin Moonan väärään putkeen, oma vika kun en älynnyt ohjata sitä tarkemmin. Muuten rata meni tosi kivasti ja sulavasti. Haki hyvin kepit ja hyppäsi todella nätisti. Kääntyi myös tiukasti keppien jälkeiseltä hypyltä puolivalssilla. Välistäveto+sylkkäri toimi myös kivasti.

Nyt pitää treenata twistejä, viskejä, avokulmia kepeille ja käännöksiä pituudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti