keskiviikko 31. elokuuta 2011

Treenimotivaatio huipussa :)


Maanantaina otettiin vähän tokoa kaarihalleilla. Ruutu meni ihan kivasti, vauhti olisi voinut olla vähän vielä reippaampi tosin. Jouduin huomauttamaan haukkumisesta pariin kertaan, niin ehkä johrui siitä. Haukku tulee aina kun kävellään ruudulta takaisin lähetyspaikalle, mutta ei kai se välttämättä haittaa ihan hirveästi, kun muuten se ei hauku tokossa. Aina vain silloin jos kävellään halutusta kohteesta poispäin, eli lelulta, merkiltä tai ruudusta. Tehtiin myös vähän liikkestä istumisia, osaa istua hyvin, mutta pylly painuu maahan aika hitaasti, en tiedä miten sais istumista nopeammaksi, sillä se reagoi kyllä tosi nopeasti ja halukkaasti käskyyn, itse toiminta vaan on hidas. Otettiin myös luoksetulo läpijuoksuna, ja se meni hyvällä vaudilla ilman ennakoimista. Leikittiin myös reilusti.

Tehtiin myös yksi esine kaistale, nyt vain pallopalkalla. Vilautin palloa ennenkuin vein esineen, ja nyt lähti etsimään hirmuisella vauhdilla. Pelkäsin että ei löydä sitä, mutta löysipä vielä aika nopeastikin pikkuruisen lompakon. Palautus myös oikein halukkaasti ja huolellisesti. Jatketaan nyt pallon kanssa, saas nähdä miten sujuu haistelu.

Tiistaina oli Katjan ohjattu toko. Tehtiin tunnaria erilaisilla esineillä yksi kappale. Ekalla etsinällä toi mulle lompakon, varmaan kokeili josko vois napata vaan mukavimman tuotavan esineneen, toisella yrittämällä löytyi oma vessapaperirullan pahvi. Eka meni varmaan pieleen kun Moo ei ihan hoksannut mikä juttu on kyseessä. Pitääkin alkaa ottaa myös näitä sekatavara etsintöjä niin pysyy homma hauskana. :D Toisena juttuna tehtiin ruutua, ja nyt Moona juoksi sinne hirmuisella vauhdilla, eikä edes tainnut haukahdella kertaakaan väleissä. Tais olla niin intona, koska katsoi treenin alussa tarkasti Nevadan ruudun opetus introa. Moona oli ihan sitä mieltä että haluaa jo ruutuun kanssa nyt jo heti mielellään. Otettiin myös paikkaa ruudun sivuilta ja takaa. Tehtiin myös paljon kehuun reagoimis harjoituksia Moonan kanssa, ja heti ilahtuu jo paremmin kehumisesta! Kokeiltiin myös vähän metallinkapulan pitämistä istualteen, seuruussa ja myös kaksi kertaa noutamista. Ekalla yrityksellä Moona mietti pari sekunttia ottaisko kapulan vai ei, ja sitten kun otti niin lähdin juoksemaan karkuun, sen tuloksena Moona pudotti kokonaan kapulan, mitä ei siis tee ikinä tavallisessa noudossa. Kokeili siis selvästi pääseekö siitä missä aita on matalin, vähän rupesi naurattamaan Moonan ilme: "Hehheh, ai enkö saakaan palkkaa tästä?", uudella yrityksellä otti kapulan nopeammin, lähdin karkuun ja käännyin ennen kuin sain kiinni jotta luovutti kapulan. Hieno väljä luovutus, johtuikohan harjoittelusta vai metallikapulan ällöydestä, hmm.. Hyvät treenit oli, ja kummallakin oli hauskaa :)

Illalla otettiin vielä vähän aksaa, kun tuli ohjatessa mieli päästä itsekin juoksemaan. Harkattiin niistoja ja niisto-sokkareita oikein urakalla. Ensin ilman rimoja, jolloin Moona taas "hieman" kuumui. Vinkui ja vonkui mennessään, ja todellakin nuoli siivekkeitä, että pääsisi nopsaa eteenpäin. Nostin rimat pikkuhiljaa maxiin, yksi niisto rima 65 ja muut 55. Kääntyi kaikilla ihan paikallaan, eikä pudottanut kertaakaan rimaa. Keskittyi ihan suu supussa ja jarrutti ihan itse sopivaan vauhtiin, olin todella yllättynyt. Tehtiin myös pari A:n kontaktia niin että jäin itse A:n taakse, ensimmäinen aika hidas, mutta toinen jo melkein loppuun asti laukkaa ja kiire oli, hienoa. Myös vähän hyppytekniikkaa okserilla, mutta en osaa kommentoida miten meni se, tuntui että korkeammilla hypyillä hyppäsi äänettömämmin ja ihan matalalla vähän tömähti alastulossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti