sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tokoa taasen


Olin tänään seurailemassa toko koetta ihan huvikseen, ja melkein tekisi itsekin mieli jo mennä, mutta ehkä nyt ei ihan. Ehkä hullua edes haluta mennä sinne kehään tärisemään, ja elää stressissä pahimmassa tapauksessa viikkoja ennen koetta. Voittajan liikkeet on aika hyvällä mallilla, mutta jostain syystä tuntuu ettei mikään ole kuitenkaan varmaa. Tunnaria on tehty hyvin hyvin vähän, ja kaukoja myös vaikaeammissa olosuhteissa. Ruutu on mitä on, pa kaikenpäälle vielä vinottaa. Hittolainen. Ihan älyttömästi tekemistä, että noi edellämainitut olisivat häiriövarmoja. Sitten liikkeiden lisäksi vielä se kokonaisuus, milloin me sitä päästään treenaamaan. Hallille pitäis päästä tekemään ihan koemaista treeniä, ehkä se järjestyy vielä, kunhan ne liikkeet ensin. Ehkä se tästä lähtee kun on juoksutauko ohitse..


Tänään on tehty kaukoja sisällä muutamaan otteeseen, ja on mennyt aika hyvin. Palkkailen vielä melkein joka vaihdosta, mutta kaikki vaihdot nyt kotiolosuhteissa menee useimmiten puhtaasti. Vasen takajalka vaan elää välillä ihan omaa elämäänsä, luisuu joissain vaihdoissa kumallisesti taaksepäin, miten sitä nyt sitten korjaa.. Kokeiltiin tänään ihan oikeankin pituinen sarja istu-seiso-maahan-seiso-istu-maahan, eikä kyllä liikkunut senttiäkään, milleistä en mene vannomaan. Sitten on taas asia erikseen miten hallilla, kun voi vire olla korkeampi. Sivulletuloja otin myös satsin, ja tuntui ettei vinottaisi niin paljon, mutta mene ja tiedä sitten miten on oikeasti asian laita. Että semmosta puuhanurkkaa tänään.


Rasseli pääsi hallille tokoilemaan, ja meidän treeni alkoikin aika koomisesti. Sain mahtavan idean testata miten pk A sujuisi, eikä ihan sujunut ei. Hyppäsi vauhdilla kyytiin, mutta kun etujalat oli toisella puolen iski pupu pöksyyn: "Hui, mamma miten luulet että pääsen täältä harjalta pois?? :(" Siinä se nökötti surkeana, kauhusta jäykistyneenä. Henkka tuli sitten nostamaan ja työntämään, minä vedin, niin ei tarvinnut sinne asumaan jäädä. Eipä siinä sit mitään, Rasmu oli kovin iloinen kun pääsi alas. Tehtiin hyppyä ilman houkuttelevia apuja, ennakolta kyllä virittelin tulevaan. Pariin kertaan ei ihan tajunnut ekasta käskystä hypätä, napitti vain hassusti niistä, mutta kolme hyvää hyppäämistä saatiin niin, että palkka lensi taskusta vasta kun Rasse oli hypyn yli, ja kerran jopa seis käskyllä pysäytyin sen sinne seisomaan hetkeksi. Muutkin jutut meni aika hyvin, että hyvä Rasmuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti