maanantai 14. toukokuuta 2012

Uimassa


Tänään oli niin kaunis sää, että oli pakko lähteä vähän pidemmälle lenkille. Suunnattiin siis meidän lemppari lenkkipoluille, niin Moona pääsi lemppari järveensä polskimaan.


Moona odottaa kehotusta hypätä järveen, nää on Moonan lemppari uimahyppypaikkoja. :D 


Vihdoin se sanoi "Missä kala?"Äkkiä ylös.. 


.., jotta pääsee uudelleen hyppäämään. 


Korvatkaan ei voi välttyä kastumiselta. 


Fiilistelyä

Illalla mentiin vielä tokoilemaan, kun oli omatoimitreenit. Tosin ainoat ahkerat meidän lisäksi oli Tuija ja Pyry, mutta toisella puolella kenttää oli rallytokoilijoita, niin saatiin häiriötä kuitenkin. Treenit meni ihan kivasti oikeastaan, muttei loistavasti. Ensin tehtiin seuraamista, ja täyskäännökset tuntuu jotenkin huonoilta, muuten ihan ok. Sitten zetaa, makasi heti ensimmäisen seisomisen, buu. Tein nyt vähän uudella tavalla, ja helpotin toiselle toistolle ja palkkasin heti, ettei se jää virheeseensä kiinni, niinkuin näissä tilateissa liian usein käy. Otin zetan uudestaan alusta, järkkänä i-m-s, kaikki asennot hyviä, ja seuraaminen myös. Treenailtiin myös ihan asentojen erottelua, ja vielä uudestaan zetaa. Sekoitti pari kertaa jonkun siinä erottelu treenissä, toivottavasti alkaisi olemaan pian tarkempi, kun näitä on nyt treenattu kuitenkin. Jossain vaiheessa oli niin, ettei se oikeastaan sekoittanut ollenkaan, mutta selvästi ei enää ole porkkanan tarkka.. Sitten ohjattua noutoa, merkeiltä palkkasin paljon, ja ne olikin ihan hyviä. Ensin kokonaisena kummatkin suunnat, meni hurjan tarkasti ja kuulolla, ja lähti hyvällä linjalla hakemaan. Oli vähän hidas, mutta uskon että paranee kunhan vain onnistumisia tulee, ja itsevarmuus kasvaa. Nyt kun se on mennyt niin useasti pieleen, niin ei ihmekään että vauhti kärsii. Otin vielä yhden helpotetusti, niin että kävelin näyttämässä haettavaa kapulaa, ja palautuksessa juoksin karkuun, ja annoin Moonan murista hetken kapulan kanssa ennenkuin käännyin ja Moona pääsi luovuttamaan. Sitten tehtiin paikkamakuu, namut tassujen edessä, ja oltiin pitkään piilossa. Odotti hyvin omaa käskyään maahan, ja vapautin palatessa suoraan maasta, vasta kun muut oli käskeneet sivulle. Otin myös lyhyen istumisen, ja se tuntuu aika varmalta. Pitää vaan pidentää aikaa, ja ottaa kiusaamisia. Viimeksi kun kiusattiin, niin Henkka taputti maata ja sanoi maahan, niin Moo silti pysyi hienosti istumassa silti. Sitten vielä kaukoja, niin että oli myös takapalkka. Ensin teki miten sattuu, ja kun huomautin niin alkoi toimimaan paremmin. Näitä pitäis treenata ihan tuhottomasti.


Eilen oltiin pitkästä aikaa oman ryhmän hakutreeneissä, ja hyvä treeni, vaikkei ihan täydellisesti onnistunutkaan. Ensin valmis etukulma ilmaisulla, ei ollut kai löytänyt irtorullaa, niin ilmaisi sitten kiinnolla. Hyvä näin, varmaan voidaankin sitten siirtyä pian kiintorullalla ilmaisuun. Toiseen etukulmaan ääni, ukko oli tosi syvällä, eikä ihan kuulunut mistä ääni tuli. Lähetin sitten vähän väärään paikkaan, Moona kääntyi oikeaan suuntaan muttei löytänyt, juoksenteli siellä ja kutsuin pois, ei meinannut totella. Lähetin uudelleen uuden äänen kanssa, nyt kääntyi väärään suuntaan, sekosi kai kun palattiin niin paljon taaksepäin kun olin edennyt. Kutsuin pois, ja sitten uudella lähetyksellä ei meinannut millään lähteä suoraan, kutsuin aina pois, ja menin eteenpäin, lopulta sainkin sen lähtemään suoraan, ja ukko löytyikin sieltä. Kannatti siis uskoa. Seuraava äänellä ja ilmaisulla, muuten hyvä, mutta pudotti rullan 5m ennen muo, tajusi pian itse ottaa sen ja tuoda. Katsoin läpi sormien, kun ei se tahallaan.. pöh.. Seuraavassa oli tarkoitus harjoitella etenemistä, ja otettiin ääni jonka jälkeen ukko liikkui aluetta eteenpäin piilolle. Oli taas ylisyvä, n80m, ja taisin lähettää himpun vinoon, lähti tosi hyvin ja suoraan, ja ilmeisesti oli edennytkin aluetta kun palasti metsästä suoraan mun luo. Ei ollut vaan löytänyt, kun sen hieman vinoon on aika pitkä matka kun juoksee sen 80m takarajalle, uudella lähetyksellä lähti ihan yhtä innolla, vaikken ottanut uutta ääntä, kesti varmaan 5min löytää, mutta onneksi löysi. Kaksi vikaa vielä äänillä ja suorapalkoilla. Otin ekaa lukuunnottamatta kaikki äänillä, jotta pistot pysyisivät suorina. Ollan nyt aika nopeasti siirrytty valmiisiin, ja vielä ilmaisuihinkin. Vieläkin ihmettelen miten se ilmaisu siirtyi niin hyvin metsään alun hankaluuksien jälkeen, melkein sen täytyy johtua siitä yhdestä taistelusta kun se ei millään suostunut tuoda rullaa viime talvena, ja aina sai vain lisä apuja. Niin se taitaa vaan kaikessa kyllä olla Moonan kanssa, että jos houkuttelee, niin siitä saa passiivisen kovin helposti, ihan joka asiassa. Arjessa myös, tai tokossa :D Ehkä siksi, kun se on saanut oppia melkein kaiken itse keksimällä, se ei osaa muuta tapaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti