tiistai 25. syyskuuta 2012

Koiratanssikilpailut VeikkolassaMeidän seura järjesti tanssikisat 8-9.9, joihin oli sitten tietysti pakko osallistua Moonan kera, mentiin luokkaan HTM avo. Vitkuttelin ohjelman kehittämistä viimemetreille, mutta siitä tuli oikeastaan aika kiva. Moona teki onnettomasta harjoittelusta huolimatta kumpanakin päivänä oikein mallikkaasti, kuunteli käskyt ja kontakti piti läpi ohjelman. Oikealla ja takana seuruu ei ole ihan korrektia, pakko olisi treenata ahkerammin, jos mielii pärjätä. Innostuin laittamaan ohjelmaan myös liikaa temppuja. Videoita ei harmivain tullut kuvattua. Ensimmäisenä päivänä pisteiden keskiarvoksi tuli 162.67, mikä riitti KUMAan. Toisena päivänä ohjelma sujui kokonaisuudessaa paljon paremmin, ja yksi tuomari arvioikin sen 17p. paremmaksi suoritukseksi, mutta kaksi muuta antoivat alhaisemmat pisteet ja keskiarvo laski alle KUMA-rajan. Vähiten pisteitä antaneet tuomarit kirjoittivat kuitenkin sanallisen arvostelun, niin auttaa ohjelman parantamiseen ja oikeasti ymmärtää mikä laski pisteitä jne. Ilmoittauduin vielä yksiin HTM-kilpailuihin tälle vuodelle, jospa se toinen luokan vaihtoon vaadittava KUMA sieltä irtoaisi. Laitan esille vain sanalliset kommentit, osa-alueista en oikein itsekään ottanut selvää. Esim kohta yhtenäisyys ja kumppanuus jäi melkein kaikissa arvosteluissa pisteisiin 40/50, vaikka Moona oli taatusti kympillä mukana ja teki hyvällä vireellä töitä, ja sanallisesti saa vielä kehuakin.

SANALLISET KOMMENTIT:
Johanna Saariluoma: Kaunis ja herkkä ohjelma, jossa valitettavasti liikaa freestylea. Koiralla ajoittain takapää jäi jälkeen sivuaskelissa, ja aluksi se myös niiasi sivuaskelissa -näihin vielä tarkkuutta ja luottoa seuraamisen esittelyyn, niin hyvä tulee! Koira ihanasti mukana.
Mari Väänänen: Hyvin kuuliainen ja tottelevainen koira. Olisin kaivannut enemmän seuraamista. Nyt koira esittele paljon positioita lähes paikoillaan. Enemmän liikettä siis kaipaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti