tiistai 25. syyskuuta 2012

Kolmet kisat on nyt takana kolmosissa. Ekoissa kisoissa Moona kulki jotenkin tahmeasti, ja kontaktit oli hitaat, ja oma ohjaaminen ihan perseestä. Eka rata meni ihan säätämiseksi, ja hyllytettiin monessa kohtaa. Toinen rata säätöä myös, mutta tulos 0. Ainakin kahdessa kohtaa moona oli jo lukinnut väärän esteen, mutta viime tipassa sain sen karjaistua pois, huhhhuhhhuu.. Sija oli ehkä 8, mutta nolla jokatapauksessa. Kolmas rata meni sitten jo ihan mukavasti, taisi pudota pari rimaa vain, mutta nyt tehtiin edes jotenkin yhdessä rataa.
Toiset kisat oli piirinmestikset, ja ne menikin sitten todella hyvin fiiliksin. Eka rata vähän kämmäilin ja hyl, toisella taisi tulla 10, mutta hyvää oli paljon. Joukkueradalla Moona varasti puomin kontaktilta heti alussa, jota en tietty korjannut. Jotenkin ihmeellisesti pelastelin siitä eteenpäin vaikka suunnitelmassa olin sitä paljon edellä puomin jälkeen.. Viimeinen rima putosi myös, eli 5vp. Tässäkin radassa oli paljon hyvää. Joukkue sijoittui neljänneksi :)
Kolmannet kisat viikko sitten ojangossa. Ensimmäinen rata tössäsi heti alkuunsa, kun juoksi A:an läpi, kyllä sillä vain on hyvä muisti.. En edes ärsyyntynyt tipan tippaa, jotenkin osasin odottaa sitä. Ihan vähän vain harmitti ettei saatu juosta rataa loppuun, olisi ollut tosi kiva rata. Toinen rata oli onneksi kiva myös, mutta lopussa huono takaaleikkaus leväytti Moonan väärään suuntaan, ja koska itse sitten juoksin oikeaan suuntaan tuli Moonalla ärsyynnys kiire ja rima putosi. Pidin sitä puomilla pitkään, ja sitten olinkin jo itse juossut ohi linjan ja Moo ohitti pituuden, siitä HYL. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen rataan, ja meillä oli hurjan hauskaa. Sain myös Moonan ekaa kertaa komentamaan muo ennen rataa, niinkuin treeneissä. Kisoissa sen ajatukset ei yleensä ennen rataa ole mussa, vaan suorittavassa koirassa ja radassa. Viimeinen rata oli simppeli hyppäri, mutta jotenkin en siitä tykännyt. Alussa hassusti hypyt, ja kaksi takaaleikkausta joutui tekemään. Radalla mentiin vähän huiskis vaan tyylillä, mutta nollalla maaliin. Mietin taas, että levähtipä se nyt taas joka paikassa ja nipistettävää olis kaarteissa ollut. Yllättäen kuitenkin aika oli tosi kova, ja voitettiin. Siis HÄH?? Oli kyllä aika siistiä, eli Moona nappasi SERT-H:n. Taitaa se siis kuitenkin olla todella nopsakka koira :)

Videolla viimekisoista toka rata kokonaan, ja nollaradasta jäi valitettavasti alku puuttumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti