keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Tokokoe 22.9Oltiin sbcak-yhdistysmestaruuskokeessa Haminassa, tuomarina Tommi Varis.
Suunnitelma oli vetää koe läpi iloisin mielin kävi miten kävi. Treenattu ei olla ihan hulluna, niinkuin joskus aiemmin, ja treenit on menneet vähän miten sattuu. Viimehetken korjailuksi meni osittain, ja kaikkea ei saatukaan korjattua.

Paikka istuminen: 10

Paikka makuu: 8, taas kaksosikäsky maahan, oltiin taas ekoina rivissä. Nyt kontakti pysyi, mutta korvat liikkurin askelissa. Muuten näytti palatessa oikein hyvälle, ryhdikäs ja korvat luimussa. Luulen että parhain paikkamakuu tähän asti, en usko että oli ollut yhtään rauhaton, eikä tuomarikaan sanonut mitään.

Seuruu: 8.5, tuomari tykkäsi yleisilmeestä, kontakti piti ja oli iloista, mutta ei aivan korrektia. Moona oli aavistuksen vinossa ja edisti aavistuksen. Askelsiirtymät osaa tehdä myös nätimmin. Levähtänyttä seuraamista, yyh. Nyt tehotreeniin tämä.

Zeta: 8.5, seuruu todella levähtänyttä, ja maahan meni vinosti. Istumaan ja seisomaan suoraan ja rivakasti. Pisteitä vähensi oma törttöily, mm. kiersin yhden tötterön väärältä puolelta, ei vaan osaa. Ja myös vino maahanmeno vähensi, seuraamisesta en kuullut sanottavan mitään.

Luoksetulo: 10. No oli se muuten ihan hieno, mutta se maahanmeno olis voinut olla mun mielestä nopsempi.

Ruutu: 9, Oikein mallikas, ohjaajan käsimerkistä piste pois. Annan ilmeisesti vähän vartaloapua kun näytä väärällä kädellä.

Ohjattu: 9, Oli nätti, piste pois varmaan liian tiiviistä luovutuksesta, luulisin. En kuullut.

Hyppynouto metallilla, 9.5, oli tosi kiva. Puolikas meni ehkä siitä, että irrotuksen jälkeen länttäsi naamansa muhun kiinni, muuten ei koskenut.

Tunnari: 6: Nousi seisomaan kun käännyin kohti, pysyi onneksi paikallaan ennen käskyjä. Etsi omaa kapuloiden takaa, mut toi oman kuitenkin sitten lopulta.

Kaukot: 9.5. Järkkä m-s-i-m-i-s-m. Suoritti ripeästi ja korrektilla tekniikalla. i-s vaihdossa jäi toinen etujalka vajaaksi, siitä puolikas. Olipa kyllä kiva, että teki noin hyvin. Kaukoja on jauhettu niin tsiljoonia toistoja.

Yht. 284.5p. eli EVL1

Vire oli tosi hyvä läpi kokeen, ja oman jännittäminen alkaa ehkä helpottaa. Kehässä oli ihan mukavaa oikeastaan. Moona reagoi nyt myös kivasti kehuihin, palkkaantui, mutta ei haukkunut. Videota ei ole taaskaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti