maanantai 4. helmikuuta 2013

Joulua ja tavoitteistaTasan vuosi sitten asetin meille tavoitteita täksi vuodeksi, ja ihan riittävän hyvin ne tavoitettiin / ei tavoitettu. Paljon ollaan tehty joka tapauksessa Moonan kera. Rasmus on humputellut silloin tällöin :D

Rasse

- Yksi nollatulos agilitystä. Käytiin säälittävät kahdet kisat, ja saatiin kuin saatiinkin se yksi nolla. Ja vielä voitto ja SERT-A. http://www.youtube.com/watch?v=0GapqJhU48E

- Käydään mahd. rallytoko kisat. Jos päästään johonkin rallytoko kurssille vain, niin voisi olla mukavaa treenata, ja realistiseti mahdollistakin. Ei päästy rallytoko kurssille, joten treenailtiin vain tokoa huvikseen.

- Pysyä terveenä. Alkuvuodesta Ras oli toosi tosi masentunut. Nukkui vain sängyn alla tai tärisi keskellä lattiaa kyyryssä. Rasmus muutti naapureille, tai tarkemmin uudet naapurit muuttivat Rasmun luo. Rasmuksella on kaverina isä Syke, ja se tosi onnellinen. Se stressasi herkkänä ilmeisesti kun komensin aika ajoin Moonaa.


Moona

- Paljon kisoja, ja sujuvia ratoja agilityssa.
Ei me ihan hirveän paljoa kisattu, mutta sopivasti kuitenkin. Vuosi on ollut treenien osalta ylä- ja alamäkeä, mutta kisoissa on mennyt tasaisen hyvin. Noustiin vuoden aikana ykkösistä kolmosiin, ja napattiin ekat SERT-H ja SERT-A. Nollia tuli yhteensä 9, kolme joka luokasta, joista kaksi voittoa per luokka. Startteja oli yhteensä 35, joten nollaprosentti 26% En olisi ikinä vuosi sitten uskonut, että kisat tulee menemään näin hyvin :)

- Voi1 Saavutettiin tavoite heti keväällä pistein 302. Syksyllä startattiin EVL 2-tuloksella, ja seuraavasta kokeesta EVL-1(284p.) Toko on hyvällä mallilla :)

- BH Ei aiota käydä BH-koetta, koska haudattiin kisatavoitteet haussa.

- Avoimesta kuma htm:sta ja alokkaasta freestylessa. No HTM:sta saatiin ekoista kisoista kuma nippa nappa, tokista jäi pisteen päähän. Ohjelma oli huono, mutta se meni todella hyvin osaamistasoon nähden. Freestylea treenattiin enemmän ja ohjelma oli todella hyvä, mutta kisoissa ei onnistuttu, ja kuma jäi pisteen päähän. Tavoitetta ei siis ihan saavutettu, mutta tästä on hyvä jatkaa.

- Haussa kisavalmiiksi. Moonasta kehkeytyi vuoden aikana loistava hakukoira, ihailen sen työskentelyä ja silmien paloa. Kokeisiin olis maaston osalta voitu mennä syksyllä, joten tavallaan tavoite saavutettu. Luovutin kuitenkin lukuisten yritysten jälkeen paukkujen treenaamisen, ja se tuntuu kaikessa ikävyydessään kuitenkin järkevimmältä ratkaisulta.

- Arkikäytös kuntoon. Tjaa, no. Kyllä se vieläkin vouhkaa aksakentän laidalla yms..

- Luonnetesti Käytiin ihan mielenkiinnosta, pisteitä 110, hylätty laukaisualttiuden takia.

- Silmätarkki, säännöllinen fyssari/hieronta, säännöllinen venyttely, jumppapallo temppuja. Noh, hankittiin me tasapainotyynyt ja jumppailtiin edes vähän, fyssarilla on käyty säännöllisesti, ja Moona on kyllä oiken hyvässä kunnossa.

     

Mun joululoma menee reissaten. Perjantaina Joensuuhun, ja elen tultiin Kangasalalle Joulun viettoon.
Perjantaina käytiin hallilla aksaamassa ennen lähtöä, teemana niistot ja ihan perus käännökset. Lauantaina treenailtiin Joensuussa. Otin ensin tokoa, kun sitä tulee vieraissa halleissa niin vähän treenattua, treeni sujui hyvin. Sitten vielä aksaa teemana niistot. Alkoi jo taipumaan matalilla rimoilla, ja muuten tuli kyllä mukaan hyvin käännöksiin vaikkei taipunut. Tajusin, että oon todellakin palkannut ja treenannut ihan liian vähän kääntymistä. Ollaan vaan posotettu menemään liikaa. Nyt siis paljon käännös treeniä taas, ja palkkaa. Kyljen venytyksiä ollaan myös tehty, josko se alkaisi taas taipuakin. Pitäis vaan päästä treenamaan. Nyt on onneksi enää yhdet ohjatut treenit viikossa, niin voi enempi tehdä tekniikkaa :)
Viime viikko meni Moonalla melko kurjasti, kun mulla niin paljon töitä ettei se päässyt lenkille käytännössä ollenkaan. Vain aksan lämppälenkit. Nyt se on sitten ottanut kaiken ilon irti, kun on päässyt juoksemaan. Joensuussa Sulo borderin kanssa ja täällä yksikseenkin hepuloi ympäri metsiä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti