maanantai 4. helmikuuta 2013

Toko motivaatiota, agikisoja ja koiratanssikisat messarissa

Itsenäisyyspäivänä kisattiin Janakkalassa kahden hyllyn verran. Fiilis oli hyvä, ja virheet pieniä sattumuksia. Tuntui kuitenkin hirmu kivalle, ja sujuvalle. Moona ei oikein tullut niistoihin, paitsi yhteen tokalla radalla. Mutta tärkeintä, että oli hauskaa.

Sitten lauantaina olikin vuorossa koiratanssi kisat messarissa. Kisattiin freestylessa, koska HTM positiot on ihan kökösti Moonalle opetettu, ja niissä hirveästi työmaata. Ohjelma oli intia teemainen, ja sitä oli hirmu hauskaa tehdä. Treeneissä meni hyvin, mutta sitten kisoissa ei. Messarin iso screeni taisi viedä Moonan keskittymisen ihan kokonaan, mutta kyllä kai me jotakin saatiin tehtyä kuitenkin. Ensi kerralla sitten paremmin. Yksi piste jäi puuttumaan kumasta, eli alokkaaseen joudutaan vielä. Video on täällä http://www.facebook.com/photo.php?v=10151264439748213

Tanssien jälkeen suuntana oli tokon pm-kisakatsomo. Treenasin Moonan kanssa myös lämppäalueella kun koe oli lauantaina ohi, Moona jaksoi vielä tehdä ihan kivasti. Sunnuntaina taas messariin pm:iä katsomaan, hienoja suorituksia. Tuli hirveä hinku treenata, ja jo muutenkin hyvä motivaatio, niin ollaan sitten vihdoin aktivoiduttu tokon treenaamisessa. Olen jopa vihdoin uskaltanut tarttua tuohon noudon luovutukseen, joka on Moonalla todellakin liian tiivis. Pari kertaa treeniä, ja jo nyt se on parantanut sitä. Toki on muuttunut nyt vähän epävarmemmaksi vauhti, mutta on siinä ehkä vähän varaakin, eikä näytä pahalta. Ja eiköhän se vauhti ja asenne palaa taas varmuuden myötä. Tunnarin luovutuksen aion siirtää sivulle, kokeilla miten se menee. Se on vähiten nouto, ja otteessa kapulaan on muutenkin korjattavaa, niin siinäpä treenaa sitäkin sitten samalla. Alla videota Moonan tokottelusta, ja lopussa aksaakin. Pitkään aikaan ei ole ollut videota treeneistä, ja oli melkeinpä iloinen yllätys miten kivalta Moonan tokotus näyttää.
Eilen oltiin Hyvinkäällä kisaamassa aksaa. Eka rata hyl, mokasin aloituksen ihan totaalisesti, ja loppurata vähän pakka sekaisin. Moona putosi myös puomilta, oli tekemässä todella vauhdikasta puomia, mutta sitten pinta ei kai pitänytkään, höh. Otin uudestaan ja meni sitten paljon varovaisemmin. Seuraavalta radalta hyvä nolla, ei olis paljoa paremmin voinut mennä, sij 1./66, ohhoh. Eli se oli sitten meidän eka SERT-A. Kolmas hypäri meni aluksi hyvin, kunnes melko lopussa tein surkean vekin ja rima putosi, ja sitten huiskin hylyn. Moona oli kyllä ihan super hieno <3 Mulla oli kovia vaikeuksia rataantutustumisissa, kestää kauan löytää sopivat ohjaukset, jos niitä löytyy ollenkaan. Viime kisoissa oli 7min aikaa ja se riiti, 5min ei. Tuolla nolaaradallakaan en kerinnyt kertaakaan juosta rataa läpi pysähtymättä miettimään, ja ajattelinkin että on todellakin ihme jos nyt saadaan nolla. Ihme siinä sitten kävikin. Jännitystä oli mulla myös liikaa, varmaan johtui siitä epävarmasta rataantutustumisesta, jotenkin hirvitti edes kahdella ekalla radalla ottaa Moonaa ulos häkistä. Helposti yritän tiedostamattomasti tasapainottaa kuumana käyvää Moonaa muuttumalla itse rauhalliseksi, mutta silloin ajaudutaan vain kauemmaksi toisistamme eikä yhteistyö suju. Haluan päästä samaan hullun keskittyneeseen mielentilaan kuin Moona. Radoilla vedin kyllä ihan hyvin jokatapauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti