maanantai 4. helmikuuta 2013

Vantaan karsintakoe ja näyttely


Viime lauantaina kipaistiin Turun kv näyttelyssä. Itse en sentään kehään joutunut, vaan Henkka suostui sen esittämään onneksi, kiitos! :) Arvostelussa luki jotain liian vaaleista silmistä, rotuun sopivasta päästä, ahtaasta takaliikkeestä, korkeasta hännän kannosta ja hyvästä ylälinjasta - who cares? Tulokseksi tuli EH!! Huhhuh, ei enää ikinä uudestaan näyttelyyn Moonan kanssa, jes. Sinne meni 40e, kun tuomari Moonaa 5min pällisteli.

Tänään kokeessa Ojangossa, toiveena valioituminen. No ei tullu valiota, joten kakun nälkäiset treenikaverit joutuvat nyt vähän odottelemaan ;) Fiilis oli kuitenkin hyvä, eikä Moonalla ollutkaan mitään kokeessa paineistumis ongelmaa, vaan kaikki johtui siitä tyhmästä revähdyksestä, joka on nyt onneksi voitettu. Mikä helpotus. Moona oli ihan kivasti mukana, ja reagoi hyvin kehuihin. Kerran kuumis haukahti kehuissa. Muuten oli rento, ja iloinen :) Moona aloitti juoksun, eli tehtiin vika vikana kaikki kehät perä jälkeen. Palkkasin kyllä välissä, ja ennen ekaa kehää treenasin vähän enemmän kuin yleensä, että Moo olis varmana mukana.Tuomareina oli Savander-Ranne ja Pirkko Bellaoui. En tiiä kumpi oli kummassa kehässä. Arvostelu oli hyvin tiukkaa, mutta niinhän sen pitää toki ollakin tällaisessa kisassa. Kommentit sai myös kirjallisena, tosi kiva juttu! Tuomarin kommentit mustatulla alla.

Kehä 1

Kaukot 7.5: Vino alkuasento, ennakoi loppu PA:n. Siinä alku nysväämisessä viivan päälle jäi Moona vinoon, ja sitten paluussa tallasin sen jalan päälle. Idiootin virheet, mutta kaket oli kyllä itsessään parhaat ikinä, eikä niistä tuossa mitään huomautusta ollutkaan, ja tuomarikin kehui.

Seuraaminen 9: Ajoittain poikittaa. Takapää on rauhaton, eikä pysy ihan kasassa, treeneissä ollut nyt samaa onkelmaa.

Ohjattu 0: Ei mene merkille, hakee kapulan suoraan. Jäi kiinni kapulaan, ja "unohti" merkin. Kuuntelu harjoituksia on kyllä tehty, mutta silti ei jotenkin yllätä. Olin valmiina jo pysäyttämässä Moonaa jos se meinaa ryysätä, mut takatassu jä yli rinkulasta, eikä korjannut. Korvat kiinni.


Kehä 2:

Luoksetulo 9: Hyvä nopeus, seis olisi voinut olla napakampi.
Juurikin näin, pysäyttelin myös myöhässä. Vauhtiin olen tosi tyytyväinen kaikilla osuuksilla, ja maahan tosi hyvin. Seisominen treeniin, pystyisi kyllä paljon parempaan.

Tunnari 8: Hieman huolimaton kapuloilla, hieman raju tarttuminen. Tykkäsin itse tästä, vaikka tarttuikin röyhkeästi kapulaan ja korjasi sitten otteen kerran paremmaksi. Ote oli nyt muuten kaunis, ja tuomarikin totesi ettei palikassa ollut mitään jälkiä. Hetki sitten kapulan rouskimisesta ollaan päästy nyt tähän, jee.

Ruutu 8.5: Ennakoi hieman, hyvä nopeus, hyvä luoksetulo. Meni merkille niin hyvin kuin osaa, paras merkki kokeessa. Vauhtia siihen saisi lisää, mutta haluan että se on rento, eikä kyyristele jännittyneenä. Vauhtia tulee ehkä lisää itsestään, mutta rentouden kautta. Saman kun sais ohjattuun.

Zeta 9.5: M hyvä. Hyvin teki jätöt, ja seuruu nyt myös ok. Katsoo muo paljon kun meen taakse, ja liikautti ainakin seisomisessa jopa tassua. Etupalkkaa näistä.

Hyppy 7.5: Nousu PA:sta ennen käskyä. Mulla oli vähän vaikeuksia heittää kapulaa, en tiiä miksi Moo teki noin, teki lopun selvästi niin, että tiesi mokanneensa. Röyhkeys puuttui.

Kehä 3:

Paikkamakuu 9.5: tassun asento; muutoin suora asento makuula. Ekaa kertaa ei kaksoiskäskyä maahan!! Ninan neuvot toimi! Tuomari selitti että liikautti tassua kerran?

Istuminen 9: Liikahti loppu PA:ssa, liikahti tassu ja lonkat. Kiemursi lantiota kun tulin sivulle, muuten oli istunut tarkkaavaisena hyvällä asenteella. Rauhattomat tassut on ollu viime ajan bropleema, ja treeni on auttanut. Tassujen asettelua alussa pitää harjoitella, nyt istuu ja on sivulla oikea tassu n 20cm vasenta edellä.

Yhteensä pisteitä tuli 248, eli 2-tulos.

No, vaikka ei tullut ykköstä, ja vähän kaihertaa että jos en olis astunut sen tassun päälle, niin olis jo tullut ykkönen, mutta ei haittaa. Vaikka pyrkimys olisi täysiin pisteisiin (joka on kyllä mahdotonta), ja parhaamme yrittämisen sijaan vedetään täysillä, niin olen silti tyytyväinen tähän "vain" kakkostulokseen. Niin moni asia meni hyvin, että mitä sitä turhaan murehtimaan. Onko sillä nyt loppujenlopuksi vielä niin väliä mikä tulos tuli, haetaan vain kokemusta vielä, ja TVA:ksi ehtii tulla myöhemminkin, ehkä jo ens viikolla, jos hyvin käy. Tää oli kuitenkin vasta Moonan koe nro. 7, ja samaten ohjaajan. Musta tuntuu että oma jännittäminen alkaa vähenemään koe kokeelta, kun homma tulee tutummaksi, ja Moonallakin tuntui olevan aika hauskaa :) En enää inhoa toko kokeita niin kuin ennen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti