keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Ei päästy :(

Tulokset tuli renkaaseen pääsemisestä, ja oltiin viiden, kun neljä ekaa pääsi, jäätiin 0.5p. Näyttökoe meni meillä omasta mielestä paljon paremmin kuin osalla renkaaseen päässeistä, mutta niinhän ne aiemmatkin tulokset vaikuttaa, ja meillä oli viimeksi hyl kun Moona karkasi kehästä, eikä muutenkaan kokeet menneet ihan nappiin. Niistä ne varmasti jäi kiinni :(
Oletin kyllä että oltais päästy mukaan tolla suorituksella, mut ei sitten. Vuoden päästä uutta yritystä, luulisin.

Valmennusrenkaan näyttökoe 2013

5. Senni Huotari & bordercollie Lapintähti Dolina, 82 p Hyvä pari ja yhteistyö. Iloista tekemistä, mutta pientä epätarkkuutta siellä täällä. 

Lisäys. 
Ja ei tämä siis maailmaa kaada, vaikka vähän harmittaa/ärsyttää ettei päästy. Huonosti menemisen harmittelut on harmiteltu jo niissä huonosti menneissä kokeissa. Näyttökoe meni itsessään ihan hyvin, joten ollaan iloisia siitä. Ollaan nyt siinä pisteessä missä ollaan nyt, joten mennyttä on turha itkeä. Nyt vaan treenataan, ja edetään tälle vuodelle asetettujen tavoitteiden mukaan. Tehdään töitä, ja toivottavasti kehitytään. Nyt vaan treenaamaan entistä kovempaa.

3 kommenttia:

 1. Voi vitsi. Teille tuon paikan olisi niin suonut. Sitten vaan tsemppiä treeneihin ja uutta yritystä kehiin. ;)

  VastaaPoista
 2. Voihan harmitus, olisitte paikan ansainneet.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempeitä. Treenit jatkuu, ja yritetään vielä kerran uudestaan, vuoden päästä ollaan toivottavasti saatu lisää varmuutta suorituksiin, ja kisakirjaan parempia tuloksia :)

  Toivottavasti saatais vielä siellä nuorten ringissä jatkaa toinenkin vuos, mutta sepä selviää sitten joskus toivottavasti.

  VastaaPoista