sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Puuhaamista


Muusaa on sosiaalistettu urakalla, kun on aikaa hyvin nyt lomalla. Käytiin teellä Carusellissa ja lenkkeilemässä jäällä.
Torstaina käytiin leikkitreffeillä Bensku-veljen ja Marikan luona. Kyllä oli ihanaa päästä näkemään veikkaa. Ja perjantaina sitten tavattiin aivan ihanaa Draamaa ja Karoa. Draamalla on sama isi kuin Muusalla, ja ikäeroa tasan 4 viikkoa. Oli se Draama kyllä tosi iso jo verrattuna Muusaan, pian ei mahdu enää edes syliin ;)

Välillä olen jättänyt Muusaa opettelemaan yksinoloa kun mennään treeneihin Moonan kanssa, ja usein se on päässyt myös mukaan. Muusa tykkää kun saa huomiota, niin ihmisiltä kuin pennuista pitäviltä koiriltakin. Se nukkuu kiltisti hallilla häkissä Moonan kanssa tai yksin. Tottuupahan nyt alusta asti. Ja saa välillä vähän "treenata" jotakin pientä.

Torstaina mentiin treenaamaan koiratanssia Nadjan, Hippi-sheltin ja Flow bortsun kanssa.
Moona muisti hyvin tanssiliikkeet, ja nyt se peruutti suoraan. Enpäs ajatellut että se vinoon peruuttaminen joshtui siitä vinoudesta, mut miksipä ei. Seuraaviin kisoihin on kyllä vielä tosi pitkä aika. Muusa pääsi myös moikkaamaan Flowta, joka jo kovasti odottaa Muusan kasvavan isommaksi leikkikaveriksi. Illalla oli vielä toko treeneit, mutta en edes taida muistaa mitä reenattiin. Perjantaina taas hallille, ja ainakin ruudun merkit oli hyviä, ja palkkasin jokaisen. Korjailuja ei nyt tehdä, vaan mennään kosketus alustan kanssa ja palkataan kaikki. Ruutukin oli hieno, ja paikka hyvin takana. Tehtiin myös ainakin tunnari ja metskunoutoa. Lauantaina tokoringin koulutuspäivä, kouluttajina Samuli ja Maija. Aloitettiin kokeenomaisella kolmella liikkeellä, otin tunnarin, luoksarin ja ruudun. Tunnarissa pureksi kapulaa, tätä nyt pitää treenata taas, kun oltiin jo niin hyvällä mallilla. Luoksarissa varsinkin maahanmeno huono. Ruutu oli tosi hieno, ja merkillä oli nyt arvoa. vaikka merkkasi vahvasti ruudun, niin kovaa merkille, ja rentona siellä :) Välikehuissa haukahteluja, ja nyt tuleekin Moonalle kurikuuri, ja haukut on kaikkialla nounou, siis aksassa myös. Ja vois myös miettiä, ettei Moona tarvitsekaan niin innostavaa välikehua. Tehtiin myös temppurataa, oon odottanut tosi kauan että pääsis sellaista joskus tekemään. Ja mukavaa se olikin, kapula suussa käskyjen kuuntelu vähän vaikaa, niin vahvana että kapula pitäis tuoda mulle. Muuten Moona yllätti mm. juoksemalla kapulan ohi ruutuun. Sitten otettiin myös sitä luoksetulon maahanmenoa, ja taidankin tästä palkata nyt kävelemällä Moonan luo ja palkkaamalla siihen, enkä lelua viskomalla. muutenkin olen nyt tarkempi, että se tottelee sitä käskyä heti. Paikkamakuussa oli keikauttanut lanteitaan, ja istuminen nyt hyvä. Piti hyvin kontaktia liikkurin kävellessä, ja kokeenomaisessakin keskittyi hyvin aloituksissa. Katso käskyä on treenattava, ja tehtävä siihen taas oikeaa mielentilaa. Loppupäivästä Moo oli selvästi väsynyt, mutta menossa jo ehkä parempaan päin.
Illalla vielä aksaamaan Anne-Marian kanssa. Muusa pääsi juoksentelemaan hallissa äippä Kimin ja leikkitäti Beccan kanssa, ja sillä oli kyllä kivaa. Treenattiin radanpätkää jossa käteentulemista tuplasylkkäriin, ja sylkkäriin. Moona tulee noihin ihan hyvin nyt, mutta palkkaamista kädestä se vaatii paljon. Välillä mulla tuli apua paniikki, mutta pääosin meni nyt kuitenkin tosi mukavasti. Ja Moona ei saanut haukkua, ja tuntui tajuavan. Mun pitää nyt vain olla todellakin mustavalkoinen. Haukusta jäähylle. Muusa pääsi tekemään putkea ja vähän leikkimään, kumma kyllä jaksoi vielä hyvin, vaikka oli ollut lähes koko päivän menossa. Sitten Moonalle vielä kontakteja, vähän uudella tavalla kosketus alustan kanssa. Kontaktit on nyt seilanneet jo pitkään ihan hyvän, ja sitten vähän huonomman välissä. Yritetään saada niistä nyt oikeasti hienot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti