lauantai 16. maaliskuuta 2013

Renkaan näyttökoe

Pitkä päivä tänään, mutta kirjaillaanpa näyttö-kokeen fiilikset vielä tuoreesta muistista. Ehkä vähän hassua, mutta mulla hirveällä toko-koe jännittäjällä ei jännittänyt kyllä yhtään. Ekassa kokeessa meni vatsa pyörälle jo viikkoa ennen koetta, ja sen jälkeen lähes aina muutamaa päivää ennen, eikä vikana yönä saanut edes nukuttua. Viime koe oli se kehästä karkaamis episodi, ja silloin mietin uskallanko ikinä enää. Mutta siitäkin selvittiin, joten mistä sitten ei? Turhaa jännittää, kun aina me kuitenkin selvitään? Ajatukset ennen tätä koetta on vaan ollut, että se nyt menee miten menee, jos menee. Ja jos ei mene, niin niin se vaan on. En edes jaksanut treenata mitenkään erityisesti, totta puhuen ei olla treenattu lähellekkään päivittäin. Ehkä pari kertaa viikossa voisi olla osuvampi. En ole ressannut mistään liikkeistä, ollaan vaan tehty perus meidän treeniä, toistettu mun omia rutiini treenitapoja. Ja se on ollutkin nyt juoksun jälkeen tarkoitus, kun Moonalla on normaalimpia väsyneempi kausi, ei liikaa treeniä. Niin ja tuli se jännityskin kun astuttiin kehään, mutta ei stressi.

Koe oli kasvihuone hallissa, ja auringon porottaessa siellä olis varmaan hedelmätkin kypsyneet. Ehdottomasti kyllä mukavampaa siellä lämpimässä istuskella, kuin pakkasessa.

Istuminen: Istui, mut en tiiä kyllä miten.

Seuruu: Tuntui ihan ok:lta. Oli hillitympi kuin viimeaikojen treeneissä, mikä vain hyvä juttu. Aukesi hitaassa kävelyssä pahan tuntuisesti. Paikallaan käännöksissä laski kontaktia.

Luoksari: Pysäyttelyt ei mulla osunut kyllä ihan merkeille, mut sinnepäin. Moona pysähteli muistaakseni ihan kivasti, vauhti ok, ei osunut kun tuli sivulle.

Ruutu: Ok merkki, juuri ennenkuin Moona pääsi ruutuun putosi lumet viereiseltä seinustalta. Reagoi siihen muuttamalla linjaa poispäin sinästä, ja päätyi seinän toiselle puolelle ruudun reunaan, mutta sisällä. Juoksi kuitenkin hyvin ruudun perälle. Luoksetulo ok, olisi saanut tulla jotenkin täpäkämmin ehkä tiiviisti sivulle.

Nouto: Juoksi vähän huonoa linjaa kapulalle, ja sitten korjasi että saa napattua kapulan oikealta puolelta, muuten hyvä. Eikä tässäkään osunut sivulle tulossa, jesh.

Kaket: Kaksoiskäsky ekaan seisomiseen, en tiiä miksi. Ehkä ajatuksen viereisen kentän haukussa, ehkä otti kuumuudesta. Harmi. Mutta muuten ok, ei liikkunut.

Eli siis ihan hyvin meni mun mielestä, tietty siellä oli varmasti paljonkin jotakin mitä en huomannut! Mutta liikkeiden väleissä oli nätisti, ja aloituksissa piti todella hyvin kontaktia. Näitä on treenattu nyt, ja on auttanut. Muuten vire oli löysähkö Moonaksi, varmaan johtui siitä kuumuudesta talven keskellä. Mutta oli todella rento, ja teki iloisesti. Eikä meinannutkaan haukkua. Parhaimmillaan on räväkämpi kuin tänään, mutta toisaalta se räväkkyys ja rentous ei tahdo meillä kulkea aina ihan käsi kädessä. Nyt tehtiin enempi silleen yhdessä, eikä niin että hallitsen aikapommia käskyillä. Mulle jäi ihan kiva fiilis tästä. Ja jotenkin muutenkin Moona käyttäytyi koepaikalla tosi hyvin, mikä ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys. Ei vetänyt hihnassa, oli rennosti hallissa, ei kyttäillyt muita, keskittyi vain muhun, jne. Tähän on kyllä auttanut kaikista eniten Next-levelin leirit, missä on väkisin joutunut hallitsemaan sitä vapaana, vaikka muut tekisivät agilityä.

Nyt sitten toivotaan parasta, ja pelätään pahinta. Mutta ei se pahakaan maailmaa kaada ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti