sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Me tehtiin se!

Vaikea edes uskoa, mutta päästiin Moonan kanssa mukaan tokon valmennus renkaaseen. Ja ei kai me sitten ihan toivottomia oltu, kun saatiin toiseksi eniten pisteitä! Yksi iso tavoite siis saavutettu, ja innolla odotan tulevaa. Kommentit meni näin:
 "Iloinen ja vauhdikas suoritus. Työskentelee kivalla tempolla. Liikkeiden välissä herää kysymys onko vähän liiankin hektinen? Alussa vähän yliyrittämistä, mutta muuten hieno suoritus. Potentiaalinen koirakko."

Jotenkin uskomatonta, että ollaan päästy tähän asti. Siitä lähdettiin, että sain Moonan teininä joululahjaksi. Moonan kasvattajaa ei ole kovin korkealle arvotettu, ja varsinkin silloin nuorempana tuntui pahalta kaikki ne ylimieliset katseet, joita matkan varrella kohdattiin, tai haukkumiset netissä. Tarkoituksena ei ollut alkaa edes harrastamaan tokoa, enkä silloin oikein edes tiennyt mitä toko on. Onneksi lähdettiin kuitenkin koirakerhon kurssille kokeilemaan. Matka on ollut pitkä ja kivinen, ja tovottavasti on vielä paljon matkaa kuljettavana. 

Moona ei ole ollut helppo koira missään nimessä, mutta sitäkin opettavaisempi. Ja se on oikeasti todella pirun hyvä koira kaikesta hankaluudestaan huolimatta, tai ehkä juuri siksi. Onneksi olen itse aina uskonut siihen. Olen todella kiitollinen, että se löysi tiensä luokseni. Kaikella on tarkoituksensa, ja oli kohtaloa saada sellainen koira kuin Moona on. 

I KNOW HOW TO
STEP FORWARD AND REACH THE SKY
NEVER GIVE UP
ALWAYS HAVE, ALWAYS WILL

9 kommenttia:

 1. Wau, jee, hyvä te!<3 Ootte kyllä varmasti paikkanne ansainneet :)

  VastaaPoista
 2. Onnea hurjasti! Moona on hieno koira :) Ite oon kärsiny vähän samasta. Aina kun joku kysyy mistä koira on ja joudun kertomaan, että se on Lapintähden, lisään perään: "tiedän, ettei se oo kovin arvostettu, mutta koira on kiva".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Juu niin se vähän on, tuntuu että heti leimataan koira taustastaan johtuen. Ei aina tietenkään, mutta näitä on tullut vastaan jonkin verran, ei tosin enää onneksi ollenkaan. Ja turha se on enää sitten syyllistää, kun koira on jo otettu. :)

   Poista
 3. Onnea onnea, olette tuon ansainneet! Hienoa pitkäjänteistä työtä! Hyvä te!

  Minulla on Lapintähti, en arvosta kasvattajaa ja myös kerron sen. Tara olisi ansainnut paremman kasvattajan, pentuajan sekä ensimmäisen kodin. Se on rakas ja ihana, mutta joutunut kärsimään ihan liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   En minäkään arvosta, mutta olen iloinen, että koira on loistava, vaikken sen lähtökohtia tiedä/tunne. :) Hyvin vaikutti olevan sosiaalistettu pentu, eikä henkilöhohtaisesti ole ollut mitään ongelmia. En valita, kävi hyvä tuuri!

   Poista
 4. Moona on kyllä tosi huippu koira ja se on saanut parhaan mahdollisen omistajan.
  Onnea ja tsemppiä jatkossakin tokon sekä muidenkin lajien kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea renkaaseen pääsystä! :)

  VastaaPoista