tiistai 25. maaliskuuta 2014

Valoa tunnelin päässä

Tänään käytiin hallilla ottamassa pikku tokot. Moonalle ihan vain sivulle tuloa, ja siirtymiä huomioiden pa, ja zetaa.

Huomasin että tunkee sen pyllyn liian vinosti varsinkin jos vähänkin katson onko suora. Appari piti metallitankoa esteenä että saatais onnistumisisa, ja alkoi kyllä paranemaankin. Pitää nyt olla tosi huolellinen mistä palkkaa, sitä kun ei itse niin huomaa..

Zeta alkoi heti paremmissa merkeissä. Ekan otin vain seuruun ja palkkasin ekan käännöksen jälkeen, kun piti kontaktin ja paikan hyvin. Sitten käskyttäjä mukaan, ja käskyn jälkeen sanoinkin uuden sivu käskyn kahdessa ekassa välissä, tosi hyvää seuraamista eikä nykinyt tai reagoinut mun sivukäskyihin, ja pitlästä aikaa hyvät käännökset. Vikaan väliin istuminen, josta palkka. Sitten ilman käskytystä juosten, ensin taisin pyytää sen maahan, ja poispäin juostessa maasta seisomaan, sitten tokassa välissä seisomaan, mistä maahan ja menikin istumaan, suullinen korjaus ja kehut. Sitten kun otin mukaan juoksuun pyrähdettiinkin täysi ympyrä, ja vikaan väliin istu mistä palkka. Nyt oli erittän hyvä ja rento asenne, ja selvästi kuulolla tosi hyvin. Zeta muuttuikin kivemmaksi, kun lisättiin haasteita :) Jatkamme siis samaan malliin, lisää haastetta ja sitten voi olla oikeasti iloinen kun onnistuu, ja motivaatiokin nousee.

Muusan kanssa räpellettiin vähän mitä sattuu. Noutoa menin eka ottamaan namuilla, ja Muusa sähläs kuin hullu, ja pureskeli kapulaakin. Sitten joutui vähän pyytämään siltä parempaa keskittymistä, ja vaihdoin leluun niin teki paremmalla mielentilalla ja sählinki jäi. Seuraamista ja vähän jääviä. Seuruu aukesi ja oli aika holtiton. Pitäisi treenata tätä enemmän nyt, kun on ihan liian täpinöissä tällä milloin sattuu tokotuksella, ja sitten tekee vain täysiii. Kokeilin A estettä, ja heti sinne kyllä meni, mut kädellä pitää näyttää alas asti ettei hyppää heti harjalta maahan, tsiisus. Vielä eteenmeno loppuun. Niin ja tehtiin vähän paikkamakuutakin, ekaa kertaa menin piiloon hetkeksi, ja hyvin oli silti.

Eilen otin Muusan mukaan hallille, ja jäin sitten vielä kouluttelujen jälkeen ottamaan vähän puomia. Jotenkin sitä tuli tehtyä taas ihan liikaa toistoja, mutta kun kuitenkin parani loppua kohden niin ei se ehkä haittaa. On niin ärsyttävää kun puomin kasaamiseen menee varmaan se puol tuntia ja hirveä rahtaaminen, niin sitten ei jaksa treenata pienissä pätkissä ja usein, vaan kerran pari viikossa vähän enemmän. Järkevää, no ei.
Alkuun loikki monesti, ja vain harvoin osui. Jotenkin menee heti huonommin, kun itse heitän palloa. Laitoin sit vähän puomia ennen olevaa hyppyä uuteen järjestykseen, niin pääsin edelle josta helpompi heittää pallo oikeaan paikkaan putken jälkeen. No sitten alko parantumaan osumaprosentti ja uskalsin vähän laittaa haastetta peliin. Eri etäisyyksistä suoraan puomille, ja nyt selvitti hyvin pidemmätkin etäisyydet kun sai miettiä, ja teki selvästi säätöjä osuakseen hyvin. Vaihdoin lopuksi vielä puomin jälkeisen putken hyppyyn, ja se ei harhauttanut Muusaa, vaan teki ihan yhtä hyviä. Jess. Kyllä tämä tästä ehkä joskus vielä tulee valmiiksi. Pian voisi ehkä jopa nostaa puomia taas ylöspäin siitä metristä.. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti