perjantai 23. syyskuuta 2011

Hyväntuulista, mutta huolimatonta tokoa


Tänään otettiin pitkästä aikaa pieni kokeenomainen toko pätkä treeneissä, ihan voittajan liikkeitä jo! Ohjelmassa oli seuraaminen, hyppynouto, liikkeestä istuminen ja luoksetulo. Seuruu oli muuten aika korrektia, mutta Moo meni hämilleen hitaasta käynnistä, jossa sitten käännökset levähti ja muuta vikaa. Selvästi hämmästyi, ja pitääkin nyt ottaa tehotreeniin hidas käynti. Hyppynouto oli muuten tosi hyvä, mutta hyi kamala mikä törmäys! Hyvä etten kaatunut! Myönnettäköön etten ole tainnut aina ihan olla siinä kolmessa metrissä ennen estettä, mutta liian liki se tulee aina muutenkin. Heti treeniin tämäkin. Suuri plussa oli kyllä, että Moo palautti kontaktin heti heiton jälkeen. Liikkeestä istuminen ei onnistunut, vaikka annoin pienen avun, otin uudestaa isolla avulla niin sitten se istui. Pitää vaan treenata normi treeneissäkin enemmän kokeenomaisena, ettei se tule yllärinä sille. Sitten luoksetulo, heheh.. Tötteröt häiritsi meitä! Aloituspaikka oli ehkä 4m tötteröistä sivussa. Ensin kävelin ihan tötteröiden viereen ja korjasin sitten oikealle linjalle. Sitten Moona juoksi kiinni tötteröihin, ja kiersi vielä vikan tötterön ennenkuin tuli sivulle. Jos jotain positiivista, niin pysähdykset oli aika hyvät muusta sekoilusta huolimatta. Tää on kuitenkin helposti treenattavissa kuntoon, ettei tarvii välittää tötteröistä. Nyt Moona reagoi oikein hyvin kehuihin, ja oli niin innoissaan että! Kontaktia sais pitää paremmin liikkeiden välillä, ja valmis sanasta voisin myös opettaa ottamaan kontaktin. Treenattava ei siis lopu kesken! Oikein hyvä tsekkaus näiden liikkeiden osalta, kyllä ne virheet vaan tulee parhaiten esiin koemaisissa tilanteissa.

Viikko on ollut myös aika esineruutu painotteinen. Me on käyty niin pohjalla että, esineet ei vaan löytyneet millään! Ei se pallopalkka vaan toiminut, eikä meidän treenitapa ehkä noin muutenkaan. Motivaatiota oli liikaa palkkaan, ja liian vähän itse esineiden etsimiseen. Mentiin perse edellä puuhun. Treeni treenin jälkeen aina vaan huonompaan suuntaan. Maanantain esine treeneissä ei meinannut löytyä mitään, ei sitten millään. Jankattiin ja jankattiin, hermohan siinä meni. Moonalla oli kyllä hauskaa juostessa ympäri ruutua tukka putkella. Ja kaikenlisäksi ruutuun eksyi juoksemaan myös Moonan vihamiehet naapurin koirat. Luulin että Moona jahtaa siellä peuraa, mutta tarkemmin katsottuani siellä vilisti kaksi naapurin koiraa peräkanaa, ja taisi Moonakin liittyä jahtiin. Sain sen kuiten kutsuttua luokseni, ja naapurin koiratkin katosivat mystisesti jonnekin pois näköpiiristä. Ei ihan onnistuneimmat treenit ei.. Surkuttelin omaa osaamattomuuttani jonkun aikaa, mutta onneksi saatiin sitten apua Henkalta, niin ei tarvinnut jäädä suohon rämpimään.. Nyt treenataan esineitä hajuhakuna, ja se on toiminut oikeestaan tosi hyvin, verrattuna edellisiin yrityksiin. Palkkana on ruokaa, ja se on jopa maistunut kun aamuruoka on jätetty väliin. Jatketaan nyt näin, niin eiköhän me päästä eteenpäinkin taas :)

Ja tottisteltu on sen verran, että A:ta ja metristä on menty. A meni hyvin, otin vaan kerran kumpaankin suuntaan. Metrinen ihan jees, paitsi että takajalat hipas estettä. Kenttä oli tosi pehmeä ja märkä, joten varmaan hankala ponnistaa. Eteenmenoa on otettu myös aina välillä. Ja eteentulo luoksetulo toimii jo pidemmältäkin matkalta kuin pari metriä, ihan jopa yli kymmenestä metristä! Nassu käskyllä tulee niin söpösti eteen tapittamaan, eikä edes törmää tässä!

Tässä vielä agittelu video viime viikon treeneistä. Moona roiskas kaksi rimaa, joista ainakin toinen oli oma vika, ja kai se toinenkin, kun kiire valtasi sekunniksi mielen.. Rasmus ei ihan näytä parastaan, sillä se ei keskittynyt kovin hyvin. Haukkuu vaan tohelona monessa kohtaa, ja huh mikä kontaktin yli loikka. Varmaan eka kontaktiin osumattomuus vuoteen, ja just päätyi sit videolle asti ;o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti