tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hullun hommaa

On paimennus. Ollaan nyt yritetty Moonan kanssa treenata keväästä lähteän välillä useammin ja välillä harvemmin. Edistystä on ehkä jopa tapahtunut, ainakin välillä tuntuu siltä. Ehdottomasti useammin tuntuu kuitenkin siltä, ettei mennä ollenkaan eteenpäin. Mut ehkäpä tässä on jotain opittu kuitenkin, kun alan jo ainakin vähän ymmärtämään jo jotain asioita.
Kolme viikkoa sitten oltiin Kevinin opissa pari päivää, ja se oli kyllä ihan silmiä avaavaa ja hyödyllistä. Näin myös että Moonasta on ainakin mahdollista saada jotakin aikaiseksi, kun kovasti yrittää. Muusakin syttyi hommaan, ja on mun mielestä oikein kivan näköinen. Nyt kun on jo useamman kerran käynyt lampailla alkaa olla aika villi, joten ootellaan että se kasvaa isommaksi.

Suununtaina treffailtiin Muusan sisarten kanssa, kivaa oli. Ensin paimennusta, ja sitten vähän agia ja tottista. Muusa jaksoi yllättävän hyvin, ja illaksi jäi sitten vielä ihmeellisesti energiaa kaivaa pihalle kuoppa ja riehua sisällä.. Alla Raisan tekemä video siskoista lampailla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti